Werken bij Cordeel

Build the future with us

Join the family

Als medewerker van ons hechte familiebedrijf werk je in een van onze drie Belgische vestigingen: Temse, Hoeselt of Villers-le-Bouillet. Je vindt er een fijne mix van jong talent en ervaren professionals. Net als bij onze klanten hechten we ook bij jou veel belang aan een langdurige relatie. Samen bouwen we aan de toekomst: van jou, van ons mooie bedrijf en van de bouwsector.
Werken bij Cordeel

Waarom kiezen voor Cordeel? 

  • Hecht team waar je kennis, ervaring én successen deelt
  • Moderne, informele werkgever met oog voor innovatie en groei
  • Met passie bouwen aan projecten waar je trots op kunt zijn  
  • Dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Aandacht voor gezondheid, veiligheid, ambitie en geluk
  • Work hard, play hard!

Waar kom je terecht? 

We herontwikkelden de vroegere Boelwerf in Temse tot de uitvalbasis van de Cordeel Group. Het indrukwekkende kantoorgebouw steekt imposant boven het voormalige scheepsdok uit. Je vindt er ook verschillende van onze hoogtechnologische productieafdelingen, zoals de schrijnwerkerij, metaalfabriek, prefabbetonafdeling en ijzervlechterij. Met alles onder één dak is Cordeel klaar voor ‘het werken van morgen’.

Wil je de sfeer al even proeven? Bekijk de video.

Proef de sfeer

Ben jij onze nieuwe collega? 

Als groeiend bouwbedrijf zijn we continu op zoek naar enthousiaste collega’s die meerwaarde meebrengen. Op basis van jouw competenties en interesses kijken we samen welke functie het best bij je past. Wil je graag deel uitmaken van ons familiebedrijf? Heb jij de mindset voor een job bij Cordeel?

Bekijk onze vacatures