img_1341.jpg

Plechtige opening van VITA Krokodiel

Vanaf vandaag kan je in Middelkerke terecht in het nieuwe zwembad & sportcomplex ‘VITA Krokodiel’, een realisatie van VITA Groep. Met zijn ligging aan de Westendelaan, perfect geïntegreerd in zijn omgeving, biedt het splinternieuwe complex ontspanning aan jong en oud. Je vind er een 25-meterbad, instructiebad, recreatiezone met buisglijbaan en zelfs een wellness gedeelte met sauna's en stoomcabines. Voorts biedt het complex ook een grote multifunctionele sporthal, spinningruimte en gezellige cafetaria.

VITA Krokodiel werd vandaag plechtig geopend in bijzijn van Burgemeester Jean-Marie Dedecker, Schepen Henk Dierendonck en Maarten Bauwens, Head of Operations van Vita Groep. In aanwezigheid van de genodigden namen de allereerste bezoekers en winnaars van de kleurwedstrijd de eerste frissen duik in het zwembad.

Trots op wederom een mooie realisatie van VITA Groep, ism Cordeel, Slangen+Koenis Architecten, Hellebrekers en Farys. Het wordt alvast fijn vertoeven bij VITA Krokodiel voor de inwoners van Middelkerke en omstreken en de toeristen tijdens de Kerstvakantie!

Meer info op www.vita-krokodiel.be

Download het persbericht

Andere nieuwsberichten