007_dungelhoeff-lier.jpg

Hoe we werken

We bieden maatwerkoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Ons werkgebied is breed: industrie & petrochemie, logistiek, kantoren, appartementen, hotels, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, culturele centra, zorg, sport en onderwijs. We zijn betrokken, werken op basis van vertrouwen en leggen nadruk op echt partnerschap.

DBFMO-projecten

Als partner voor het complete bouwproces kunt u elk facet van DBFMO aan ons overlaten: design, bouw, financiering, maintenance en zelfs het operationele aspect. Zo zijn we via zusterbedrijf Vita Groep betrokken bij het financieren en uitbaten van zwembaden. Via installatiebedrijf Imtech, eveneens onderdeel van Cordeel Group, profiteert u van zeer specialistische kennis op het gebied van elektrische, sanitaire en HVAC-installaties. Onze facilitaire dienst Cordeel Maintenance beheert een omvangrijke portefeuille van gebouwen. Hierdoor is onder meer het integreren van de total cost of ownership (TOC) in het ontwerpproces voor ons bekend terrein.

zwembad_mol_int01.jpg
chq_52.jpg

Bouwteamsamenwerking

Het zal duidelijk zijn dat Cordeel ook zeer goed past binnen een bouwteam met opdrachtgever, architect, studiebureau, aannemer en andere deskundigen. Elk teamlid brengt hierbij zijn eigen deskundigheid in, waardoor alle leden profiteren van elkaars kennis en knowhow. Een zeer beknopt overzicht van onze bijdrage:

  • Levering en plaatsing van hoogwaardige maatwerkproducten.
  • Nauwkeurige inschatting van kosten voor metaal- en houtbewerking.
  • CD20-prefabbetonelementen: kortere bouwtijd en kostentechnisch zeer interessant.
  • Exploitatie en onderhoud in combinatie met gedegen kennis op dit gebied.
  • Maximaal inzicht in life cycle cost (LCC) en total cost of ownership (TOC).
  • Uitgebreid en compleet as-built-dossier in BIM met alle technische informatie.

Publiek-private samenwerking (pps)

Ook met publiek-private samenwerkingen, bijvoorbeeld met de overheid als publieke en Cordeel als private partner, hebben we ruime ervaring. Denk hiervoor aan het vernieuwen van een stadsgedeelte, een industrieterrein of school. Cordeel kan het project geheel of gedeeltelijk financieren en vervolgens verhuren aan de publieke partner. Na afloop van de huurtermijn kan de publieke partij het onroerend goed overnemen op basis van een vooraf overeengekomen bedrag en staat. Maar er zijn nog vele andere manieren om een pps vorm te geven. Wij vertellen er graag meer over.

Meer weten over de voordelen van onze werkwijze?
Dirk Verschueren en Kristien Olaerts brengen graag voor u in kaart hoe uw project profiteert van onze manier van werken.