Construction worker

Veiligheid en gezondheid, Kwaliteit en Milieu

Aangezien kwaliteit en veiligheid twee van onze bedrijfswaarden zijn die de identiteit van onze organisatie bepalen, spreekt het voor zich dat wij deze hoog in het vaandel dragen.

Veiligheid en gezondheid

Een ongeval is snel gebeurd, zeker ook in de bouwsector. Veiligheid is daarom uiteraard onze eerste prioriteit. Zo trainen wij oa. voortdurend ons personeel, zetten we in op programma’s om het bewustzijn en gedrag te verbeteren en sensibilisatie, organiseren we werkplaatsinspecties en selecteren we onderaannemers die op een veilige manier werken.

VCA

Cordeel Zetel Temse, Cordeel Zetel Hoeselt, C-metal, C-concrete, C-wood en C-rental zijn VCA gecertificeerd. Dit veiligheidsmanagementsysteem zorgt voor een integrale aanpak die uniformiteit binnen de Cordeel bedrijven stimuleert met als doelstelling het aantal incidenten en ongevallen te verminderen. Voor elk project wordt een specifiek VGM-plan (Veiligheid-Gezondheid-Milieu) opgemaakt.

VCA** certificaat Cordeel Zetel Temse

VCA** certificaat Cordeel Zetel Hoeselt

Kwaliteit

Wij zijn trots dat we bekend staan om de hoge kwaliteit van ons geleverde werk. Elke werknemer is toegewijd en onze QA/QC-afdeling streeft naar voortdurende verbetering in alles wat we doen en dit binnen iedere afdeling. Cordeel Zetel Temse en Hoeselt, C-metal, C-concrete en C-wood zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit kwaliteitsmanagementsysteem zorgt voor een procesmatige aanpak van al onze projecten.

ISO 9001-certificaat Cordeel Zetel Temse

ISO 9001-certificaat Cordeel Zetel Hoeselt

Certificaten & erkenning

Wij beschikken over alle certificaten en erkenningen die nodig zijn om onze opdrachten succesvol uit te voeren. Cordeel Zetel Temse en Cordeel Zetel Hoeselt zijn geregistreerde en erkende aannemers, geregistreerd onder nummer 2369 (Cordeel Zetel Temse) en 4240 (Cordeel Zetel Hoeselt). Onze belangrijkste erkenningen:

Cordeel Zetel Temse

  • Categorie C, klassse 8
  • Categorie D, klasse 8
  • Categorie E, klasse 8
  • Categorie F, klasse 8

Cordeel Zetel Hoeselt

  • Categorie C, klassse 8
  • Categorie D, klasse 8
  • Categorie E, klasse 8
  • Categorie G klasse 7
  • Categorie V, klasse 8

Milieu

Wij leiden onze medewerkers op om milieubewust te werken en leveren bijzondere inspanningen op het gebied van groene technologie, het verminderen van onze ecologische voetafdruk en sociaal engagement. Cordeel zetel Temse en Hoeselt, C-metal, C-concrete en C-wood zijn ISO 14001 gecertificeerd. Aan de hand van een milieuaspectenanalyse stellen we doelstellingen op en proberen we continu te verbeteren.

ISO 14001-certificaat Cordeel Zetel Temse

ISO 14001-certificaat Cordeel Zetel Hoeselt

Benieuwd naar hoe wij bijdragen aan een duurzamere samenleving?

Lees ons duurzaamheidsrapport

Certificaat CO2-prestatieladder Cordeel Zetel Temse

Klachten

Bent u niet tevreden over onze geleverde diensten? Meld het direct aan onze kwaliteitsafdeling via meldingen@cordeel.eu