Prefab concrete

Flexibiliteit en maatwerk

Het grote voordeel van eigen productieafdelingen is dat we minder afhankelijk zijn van toeleveranciers. Hierdoor zijn we in staat om de meest innovatieve producten op maat te fabriceren en deze via weg of water naar de werf te vervoeren. Dit zorgt voor een bouwwerk van hoge kwaliteit en een gestroomlijnd bouwproces zonder onnodige vertraging.

C-concrete

Onze fabrieken in Temse en Hoeselt leveren balken, kolommen, wanden, gevelpanelen, geïsoleerde sandwichpanelen, panelen met steenstrips en meer. Gespecialiseerde productieploegen werken in geconditioneerde productieruimten met ultramoderne productiemiddelen en een testlaboratorium dat streng toeziet op de kwaliteit. Per jaar verwerken we maar liefst 50.000 m3 beton tot hoogwaardige prefabelementen. Bovendien draagt C-concrete in Temse het KOMO-keurmerk. Ons hoogwaardige prefabbeton maakt het mogelijk om sneller te bouwen en de uitvoeringstermijn serieus te verkorten.

In onze ijzervlechterijen knippen en buigen we wapeningsstaal op maat en verwerken we dit tot wapeningselementen, -matten en -korven. Vervolgens gaan deze fabricaten ofwel naar onze betonfabrieken ofwel rechtstreeks naar de bouwplaats. De verwerking vindt geheel computergestuurd plaats onder strenge kwaliteitseisen en met een minimum aan restafval. In Temse beschikt de werkplaats ook over het KOMO-keurmerk. Dankzij onze ijzervlechterijen behoren ook zeer uiteenlopende betonnen prefabelementen die exact voldoen aan uw specificaties tot de mogelijkheden.

Meer over C-concrete

C-concrete

C-metal

Onze staalafdeling is de afgelopen jaren sterk gegroeid en fabriceert alle soorten stalen constructies in warmgewalst staal: grote overspanningen, luifels, spanten en meer. De werkplaats meet 12.000 m2, beschikt over een hijsvermogen van 40 ton en is per jaar goed voor 3.000 ton aan producten. De fabriek draait grotendeels op duurzame energie, inclusief de hypermoderne robots voor lassen, boren, zagen en snijden. Het resultaat: slim, snel en duurzaam geproduceerde constructieonderdelen op maat. Van geometrische structuren tot de meest complexe architectonische hoogstandjes. 

Meer over C-metal

C-metal

C-wood

Met geavanceerde productiemiddelen verrichten we in onze vernieuwde schrijnwerkerij maatwerk houtbewerkingen van de hoogste kwaliteit. We vervaardigen, en plaatsen, zowel binnen- als buitenhoutwerk. Denk aan kozijnen, balies, kasten, wandbekleding en traptreden. Bijzonder geschikt om uw ontvangstruimte, kantine, vergaderruimten of kantoren geheel naar wens in te richten. De productie geschiedt met focus op duurzaamheid, zo recyclen we houtafval en zaagsel tot nieuwe houtproducten.

Meer over C-wood

C-wood

C-wood

Off Site Belgium

Off Site Belgium is producent van modulaire badkamerunits in België en levert jaarlijks duizenden prefab badkamers aan toonaangevende hoofdaannemers en ontwikkelaars. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment voor alle sectoren en budgetten, van HPL-eenheden (High Pressure Laminate) tot betegelde badkamers.

De badkamerunits zijn uitermate geschikt voor:

  • Gezondheidszorg
  • Studentenhuizen
  • Woningen
  • Hotels
  • Tijdelijke huisvesting

Ontwerpen kunnen worden geselecteerd uit een verscheidenheid van populaire standaarden of worden op maat gemaakt om aan de individuele projecteisen te voldoen. Off Site Belgium combineert innovatieve ontwerpen met productie-expertise en bouwkennis om een oplossing te bieden aan de veeleisende normen van de huidige bouwsector.

  • Geproduceerd in een geconditioneerde omstandigheden
  • Verkorte bouwtijd
  • Productie (onderaannemer) & levering in grote aantallen
  • Eenvoudige installatie

Meer over Off Site Belgium

Off Site Belgium

Off Site Belgium

Baeck Cladding

Zusterbedrijf Baeck Cladding NV is specialist in de technische voorbereiding en plaatsing van industriële gevelbekleding in staal en aluminium, Trespa wanden, aluminium luifels en industriële dakbedekking.

Meer over Baeck Cladding

Wat wilt u bouwen?
Of uw plannen nog vaag zijn of al behoorlijk uitgewerkt: Kristien Olaerts vertelt u graag hoe we uw bouwproject kunnen organiseren.