nac_houthalen_2.jpg

100 procent ontzorgen

Cordeel is een van de grootste Belgische bouwbedrijven en gespecialiseerd in de totaalaanpak van projecten. Van de eerste plannen tot de oplevering van een kwalitatief hoogstaand bouwwerk dat geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Desgewenst inclusief financiering, onderhoud en uitbating.
kuehne-nagel-3_2.jpg
mas_antwerpen_7.jpg

Vrijwel alle soorten vastgoed

Voor zowel private opdrachtgevers als publieke overheden bouwen we alle soorten vastgoed, behalve grondgebonden woningen. Denk aan kantoren, logistieke gebouwen, productiefaciliteiten, appartementen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, scholen, sportinfrastructuur en shoppingcenters, maar bijvoorbeeld ook bruggen en sluizen. Wat we ook bouwen, altijd onderscheiden we ons door een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak, en aandacht voor kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Uitdagende bouwprojecten

We worden enthousiast van complexiteit. Uitdagende bouwprojecten die opvallen door hun omvang, fasering, moeilijke werfomgeving, beperkte uitvoeringstermijn of speciale uitvoeringswijze. Met meer dan 1.850 gemotiveerde professionals in de Cordeel Group zetten we ons in voor een vlot en accuraat bouwproces. Hiervoor kunnen we rekenen op een eigen schrijnwerkerij, ijzervlechterij, metaalfabriek en twee productiefaciliteiten voor prefabbeton. Alle op zichzelf staande volwassen units op maat van middelgrote kmo’s. U profiteert hierdoor van een vlot bouwproces en een zeer hoogwaardig eindproduct.

Heeft u een complex of uitdagend project voor ons?
Wat u ook wilt bouwen, Cordeel maakt het mogelijk. Dirk Verschueren en Kristien Olaerts vertellen u graag hoe.