Full service

100 procent ontzorgen

Cordeel is een van de grootste Belgische bouwbedrijven en gespecialiseerd in de totaalaanpak van projecten. Van de eerste plannen tot de oplevering van een kwalitatief hoogstaand bouwwerk dat geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Desgewenst inclusief financiering, onderhoud en uitbating.
mas_antwerpen_7.jpg

Value engineering = samen waarde creëren

Door reeds in de ontwerpfase van een project met de bouwheer en architect aan de tafel te zitten om expertise in te brengen, kunnen we reeds in een beginfase werken aan optimalisaties op alle niveaus. Bij dit proces worden alle aspecten van het project onderzocht, waaronder ontwerp, materialen, uitrusting en bouwmethoden. Zo kunnen alternatieve materialen of constructiemethoden worden aanbevolen waardoor de algemene waarde van het project verbeterd wordt. Het doel is dezelfde of betere resultaten te behalen, een verbeterde efficiëntie, tegen lagere kosten en dit alles zonder afbreuk te doen aan functionaliteit, kwaliteit en veiligheid.

Het resultaat is een haalbaar én uitvoerbaar ontwerp dat rekening houdt met het streefbudget en afspraken.

In-house specialisaties voor een geoptimaliseerd bouwproces

Met Cordeel als bouwpartner krijg je meer dan Cordeel alleen. Wij gaan met de klant op zoek naar optimalisaties voor alle fases van het bouwproces.  Hiervoor kunnen we rekenen op onze eigen productie- en montagefaciliteiten voor prefabbeton, wapeningsstaal, ijzervlechten, schrijnwerk, gevelbekleding en prefab badkamers. Deze onafhankelijke en zelfsturende afdelingen staan garant voor een bouwwerk van hoge kwaliteit en een gestroomlijnd bouwproces zonder onnodige vertragingen.

Focus op energie & duurzaamheid

Cordeel heeft de laatste jaren sterk ingezet op duurzaamheid en streeft naar emissievrije werven. Onze Breeam-coördinatie heeft ons in staat gesteld grote stappen voorwaarts te zetten, waarbij ons C-fast bouwsysteem de nodige voordelen biedt. Met oplossingen zoals groene beton bieden wij bovendien een antwoord op de steeds hoger wordende eisen inzake circulaire economie.

Onze laadkade in Temse stelt ons in staat staal, prefab en andere materialen via het water naar de bouwplaats te transporteren, wat niet enkel ecologische voordelen biedt maar ook snelheid.

Als onafhankelijke entiteit van Cordeel Group ontwikkelt C-energy duurzame technologieën en toepassingen die een antwoord moeten bieden op de energietransitie en alle uitdagingen die hierbij komen kijken. Deze innovatieve toepassingen omvatten alle aspecten van energiebeheer, opslag, optimalisatie en trading. Wij bieden Energy-as-a-Service, volledig op maat van uw specifieke noden en budget, in combinatie met een uniek, gepatenteerd concept voor energieopslag.

Voorts hebben wij via zusteronderneming Imtech alle expertise in huis inzake Smart Buildings waarvan ons eigen hoofdkantoor een uitstekend voorbeeld is.

Kortom, Cordeel heeft alle expertise en oplossingen in huis om, indien gewenst,  een baanbrekende energiemanagement strategie op te stellen en te implementeren voor uw project.

Meer over duurzaam ondernemen 

Snelheid

Onze in-house know-how en productie, over verschillende expertisetakken heen, zorgt ervoor dat de standaard doorlooptermijnen aanzienlijk verkort kunnen worden. Verschillende prefaboplossingen dragen hier ook toe bij. Denk maar aan C-fast, een modulair demontabel bouwsysteem in prefab beton dat voorziet in een hoge montagesnelheid (2 dagen per verdieping) met kwalitatieve elementen, in standaard- of architectonisch beton.

Het BALQOON systeem zorgt ervoor dat een balkon achteraf en op ieder moment, aan de constructie kan worden gemonteerd, zelfs als de gevel volledig is gesloten.

Met BALQOON is onderstempelen niet meer nodig door het ingenieuze en gepatenteerde verankeringssysteem. Ook kan de balustrade of het hekwerk op de grond of in de fabriek worden gemonteerd.

Uitdagende bouwprojecten

We worden enthousiast van complexiteit. Uitdagende bouwprojecten die opvallen door hun omvang, fasering, moeilijke werfomgeving, beperkte uitvoeringstermijn of speciale uitvoeringswijze. Met meer dan 1.800 gemotiveerde professionals in de Cordeel Group zetten we ons in voor een vlot en accuraat bouwproces. Voor zowel private opdrachtgevers als publieke overheden bouwen we alle soorten vastgoed, behalve grondgebonden woningen. Denk aan kantoren, logistieke gebouwen, productiefaciliteiten, appartementen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, scholen, sportinfrastructuur en shoppingcenters, maar bijvoorbeeld ook bruggen en sluizen. Wat we ook bouwen, altijd onderscheiden we ons door een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak, en aandacht voor kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Heeft u een complex of uitdagend project voor ons?
Wat u ook wilt bouwen, Cordeel maakt het mogelijk. Kristien Olaerts vertelt u graag hoe.