Bezoek Cordeel BE

Persoonlijke service en langdurige relaties

Zoekt u een onafhankelijke bouwpartner die belang hecht aan persoonlijke service en langdurige relaties? Cordeel biedt u de capaciteit van een grote internationale speler, in combinatie met de loyaliteit, betrouwbaarheid en authenticiteit van een familiebedrijf.

Internationaal familiebedrijf

De geschiedenis van Cordeel begon toen Ghislain Cordeel in 1934 een timmerfabriek opende in Sint Niklaas. Hoewel we inmiddels internationaal actief zijn, is Cordeel altijd een onafhankelijk familiebedrijf gebleven. Onze hoofdzetel bevindt zich in Temse, andere vestigingen vindt u in Hoeselt en Luik. Buiten België zijn wij gevestigd in Nederland (Zwijndrecht, Vlissingen en Terneuzen), Bulgarije en Servië. We beschikken bovendien over referentieprojecten in Frankrijk, Duitsland, Roemenië en Engeland.

Kwaliteit en veiligheid, altijd

Kwaliteit en veiligheid moet men borgen om ze te kunnen waarborgen. Daarom zijn strenge kwaliteits- en veiligheidseisen ingebed in onze bedrijfsorganisatie en -cultuur. We beschikken over de meest recente kwaliteits- en veiligheidslabels: ISO 14001, ISO 9001 en VCA**. Ons materiaal en materieel zijn van hoge kwaliteit en zaken als nazorg, het kwaliteitsplan en veiligheid hebben voortdurend onze aandacht. Een zelf ontwikkelde evaluatiemethodiek garandeert ten slotte dat ook de onderaannemers waarmee we samenwerken onze hoge eisen kunnen waarmaken. 

Erkenning Cordeel Zetel Temse
Erkenning Cordeel Zetel Hoesselt

Cordeel Group

Aanneembedrijf Cordeel is onderdeel van Cordeel Group NV. De andere bedrijven die deel uitmaken van de groep zijn oa. Imtech, NLT-Pivaco, Vita Groep, Baeck Cladding, Bernard Construction en Geelen Bouwbedrijf. Cordeel Group telt zo’n 1.850 medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een jaarlijkse omzet van meer dan 650 miljoen euro, waarvan 400 miljoen gerealiseerd wordt door Cordeel in België.

Meer over Cordeel Group

Zoekt u een bouwpartner om samen iets moois op te bouwen?
Dirk Verschueren en Kristien Olaerts horen graag meer over uw plannen.