banner_nl.jpg

Bezoek de werven van Cordeel tijdens Open Wervendag op zondag 15 mei

Confederatie Bouw organiseert op zondag 15 mei opnieuw een fysieke editie van Open Wervendag. Bezoekers kunnen tussen 10 en 17u een bezoek brengen aan verschillende werven in heel België. Ook C-energy en Cordeel België zijn vertegenwoordigd!

Living Tomorrow

Unieke 50 meter hoge bouw Living Tomorrow-innovatiecampus voor het eerst te bezoeken

Als ruwbouwpartner en co-initiator van Living Tomorrow tonen wij hoe we duurzamer, veiliger, comfortabeler en slimmer gaan bouwen in 2030. Op de werf van de nieuwe innovation campus in Vilvoorde kan je deze innovatieve en duurzame bouwoplossingen gaan bekijken zoals een batterijcontainer, digitale werfcommunicatie, groene beton en stellen ook de andere Living Tomorrow Partners graag hun innovatie producten en oplossingen voor.

Waar?

Indringingsweg 1, 1800 Vilvoorde

Kleindokkaai

Op deze toplocatie op wandelafstand van het historische centrum van Gent bouwen wij momenteel high-end appartementen met kwalitatieve materialen. Liefhebbers van indrukwekkende vergezichten kunnen een bezoekje brengen aan deze werf aan de volledig autovrije promenade aan het water.

We nemen je mee op een trip door het gebouw en tonen je de weg die we tot op vandaag hebben afgelegd en het traject dat we nog te gaan hebben met deze high-end appartementen.

Waar?

Kleindokkaai 0, 9000 Gent

 

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen! 
Meer info op https://openwervendag.be/bedrijven/cordeel

Andere nieuwsberichten