studio-j_drone_cordeel25.jpg

Versnellen naar Succes: een nieuw hoofdstuk voor Cordeel Belgium.

Met genoegen kondigen wij een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie aan. We zetten stappen om onze dienstverlening nog sterker te maken door het samenvoegen van onze vestigingen in Temse en Hoeselt tot één dynamisch geheel, Cordeel Belgium.

Door onze middelen en expertise te combineren, kunnen we synergiën benutten, de flexibiliteit en diversiteit in onze projectwerking vergroten en zo een nog sterker en meer onderscheidend aanbod bieden voor uw projecten.

Bovendien zullen wij ons door deze samenvoeging verder kunnen specialiseren in 7 specifieke bouwtakken. Met deze focus kunnen we u nog beter van dienst zijn en bouwoplossingen en innovatieve benaderingen toepassen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en vereisten.

  • Kantoorbouw
  • Logistieke bouw
  • Modulaire bouw
  • Residentiële bouw
  • Speciale projecten
  • Industriële projecten
  • Civiele bouw

Vanaf het begin van 2024 zullen we als één geheel opereren, met behoud van onze respectievelijke locaties in Temse en Hoeselt. Dit betekent dat u nog steeds kunt rekenen op onze vertrouwde aanwezigheid en lokale betrokkenheid. Uiteraard garanderen wij tijdens deze periode een vlotte voortgang van uw projecten.

We zijn enthousiast over deze nieuwe fase van samenwerking en groei binnen Cordeel Belgium. Samen streven we naar succesvolle projecten, superieure kwaliteit en uw volledige tevredenheid.

Als u vragen heeft of meer wilt weten over deze samenvoeging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren bij elke stap van uw project.

Kevin De Hainaut
CEO Cordeel Belgium
+32 3 710 55 00

Andere nieuwsberichten