p1077309_cropped.jpg

Living Tomorrow werf opengesteld tijdens Open Wervendag

Hoog bezoek gisteren op de Cordeel werf van Living Tomorrow in Vilvoorde. Daar bezochten Vlaams Minister voor Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters, directeur-generaal van de Vlaamse Confederatie Bouw Marc Dillen en Burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte samen met Frank Beliën, oprichter van Living Tomorrow de werf van de toekomst onder een stralende zon.

De unieke 50 meter hoge Living Tomorrow-innovatiecampus was voor het eerst te bezoeken. De bezoekers ontdekten er hoe we slimmer, duurzamer en veiliger zullen bouwen in 2030.

Cordeel zorgt alvast voor een volledig papierloze werf door gebruik te maken van QR codes die steeds de laatste bouwplannen tonen. Maar ook C-energy  en C-battery zetten in op innovatieve oplossingen voor een duurzamere werf. Zo stond ook onze mobiele werfbatterij opgesteld die door het opwekken én opslaan van zonne-energie van PV-panelen op het dak van de werfkeet de werf van de toekomst zal voorzien van groene stroom.

In de werf konden bezoekers kennismaken met allerhande digitale toepassingen, nieuwe bouwmaterialen en kregen vanop de elfde verdieping een mooi panoramisch uitzicht van een zonovergoten Brussel als extra.

Meer over Living Tomorrow

Andere nieuwsberichten